Παιδικά Δωμάτια

Η μαγεία των παραμυθιών αγκαλιάζει τα παιδιά σας, καθώς το ίδιο το παραμύθι θα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο τους και αυτά μέσα σε αυτό.
Η Χιονάτη με τους επτά νάνους, το διάστημα, ο Χάρρυ Πόττερ και ο κόσμος των μαγισσών, ο Μίκυ Μάους και η παρέα του (ήρωες του Disney), ο βυθός με ψαράκια, τα στρουμφάκια, ο spiderman, ο Γουίνι και οι φίλοι του, ξωτικά, ζωάκια, και πολλά άλλα ξεχωριστά, παραμυθένια θέματα που θα κάνουν το δωμάτιο των παιδιών σας μοναδικό. Ο ζωγράφος θα επισκεφτεί τον χώρο σας και θα σας παρουσιάσει μια εκπληκτική ποικιλία από αμέτρητες, πανέμορφες ζωγραφιές, τις οποίες θα δείτε παρέα με τα παιδιά σας.
Τα Στρούμφ
Ο υπέροχος κόσμος των στρουμφ,των μικρών αυτών μπλε πλασμάτων που ζουν σε σπίτια μανιτάρια σε ένα χωριό κρυμμένο μέσα στο δάσος
. Ο μαγικός κόσμος του Disney
Ο Μίκυ Μάους, ο πιο γνωστός χαρακτήρας δημιουργήθηκε το έτος 1928 από την Walt Disney. Ο Μίκυ Μάους είναι απλά ένα ανθρωπόμορφο ποντίκι εξελίχθηκε από τα πιο γνωστά σύμβολα στον κόσμο
Γουίνι
Ο Γουίνι και η παρέα του που θα κρατήσει συντροφιά στα μικρούλια σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο
Η Barbie
Η καλύτερη φίλη των κοριτσιών. Όμορφη και σαγηνευτική θα κρατά παρέα το μικρό σας αγγελούδι "ανταλάσσοντας" τα μικρά τους μυστικα.


Κάθε τοιχογραφία είναι μοναδική, όπως και το κάθε παιδικό δωμάτιο. Μοναδικό ως χώρος, διαστάσεις, φωτισμός, αλλά κυρίως μοναδικό είναι το παιδί που ζεί, παίζει και αναπτύσσεται μέσα σε αυτό. Κατ' αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει τιμοκατάλογος. Κάποια έργα απαιτούν περισσότερο χρόνο και ενέργεια -ανάλογα με τις διαστάσεις, την επιφάνεια, το πόσο πλούσιο ή λιτό είναι το θέμα, κλπ.- ενώ κάποια άλλα λιγότερο. Για το λόγο αυτό οι τιμές τους διαφέρουν.
Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι προσιτές.